IT4Kids

IT4Kids, opgericht door ondernemer Jordy Kool, is maatschappelijk partner van Talent Empowerment en heeft als missie om kinderen met een achterstand -financieel, cognitief of fysiek- de kans te bieden om te kunnen sporten. Sporten biedt kinderen een middel om respect, weerbaarheid, samenwerken en omgaan met verlies bij te brengen. Of zoals IT4Kids deze vaardigheden noemt: #Skillsforlife. IT4Kids zamelt gebruikte en afgeschreven hardware in en schenkt, namens de donateur, de waarde hiervan aan projecten van goede doelen die kinderen een (sport)kans geven die dat om financiële of fysieke beperkingen niet kunnen. IT4Kids werkt samen met goede doelen Schooljudo, Dirk Kuyt Foundation, FC Utrecht Maatschappelijk, Krajicek Foundation, Jeugdfonds Sport & Cultuur en de Giovanni van Bronckhorst Foundation. Sporters die bij TE zijn aangesloten kunnen zélf een maatschappelijk project formuleren, welke door IT4Kids gefinancierd kan worden. De sporter blijft zelf actief betrokken bij het project als ambassadeur zowel in de uitvoering als in de fondsenwerving. 

Website: https://www.it4kids.com 

Over Talent Empowerment

Na de Olympische Spelen van Rio ontstond Talent Empowerment vanuit de gedrevenheid van twee broers om hun kleine zusjes te helpen om naar de Olympische Spelen te komen. Inmiddels begonnen aan de tweede (zomer-)Olympische cyclus, begeleidt TE inmiddels structureel meer dan 35 topatleten. Een essentiële rol hierin is weggelegd voor Jochem Uytdehaaghe, één van Nederlands’ grootste Olympiërs. In 2020 droeg Jochem 15 jaar aan ervaring in talentbegeleiding binnen Sporttop aan TE over.

Ik wil mijn ambities realiseren

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

Stichting Talent Empowerment

Waaldijk 9
5327 AA, Hurwenen
KVK: 66206421
RSIN: 856442112