Bertram Veen

Elke sporter in Nederland verdient de begeleiding die nodig is om het maximale eruit te halen. Daarom vind ik het gaaf om daar elke dag mee bezig te zijn. Er zijn namelijk nog genoeg talenten in Nederland die niet over de juiste begeleiding beschikken. Als jong voetballertje had ik ook de ambitie om professioneel sporter te worden. Helaas beschik ik niet over de sportgenen die mijn zusje Marijn Veen wel heeft. Maar toch ben ik op een blauwe maandag Nederlands Kampioen schoolvoetbal geworden en maakte ik de beslissende goal in de finale. Dat gevoel staat me nog erg bij en komt elke keer weer naar boven als Marijn en de andere sporters van TE iets moois laat zien op het veld, op het water of op de fiets.

Over Talent Empowerment

Na de Olympische Spelen van Rio ontstond Talent Empowerment vanuit de gedrevenheid van twee broers om hun kleine zusjes te helpen om naar de Olympische Spelen te komen. Inmiddels begonnen aan de tweede (zomer-)Olympische cyclus, begeleidt TE inmiddels structureel meer dan 35 topatleten. Een essentiële rol hierin is weggelegd voor Jochem Uytdehaaghe, één van Nederlands’ grootste Olympiërs. In 2020 droeg Jochem 15 jaar aan ervaring in talentbegeleiding binnen Sporttop aan TE over.

Ik wil mijn ambities realiseren

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

Stichting Talent Empowerment

Waaldijk 9
5327 AA, Hurwenen
KVK: 66206421
RSIN: 856442112