Wietske de Ruiter

Ik vind het belangrijk om mijn ervaring te delen omdat ik denk dat het doen aan topsport het mooiste is wat er is, mits je maar genoeg geniet van de levenswijze als topsporter. Dat je mentaal zo goed in je vel zit dat je er echt ook kan genieten. Dat je later als je terug denkt aan deze tijd dat je nul komma nul spijt hebt van al die uren die je er in gestopt hebt. En ik denk dat ik een wezenlijke bijdrage aan deze mentaliteit kan bijdragen. En dat is na het zelf beoefenen van topsport het allerleukste om te doen :).

Over Talent Empowerment

Na de Olympische Spelen van Rio ontstond Talent Empowerment vanuit de gedrevenheid van twee broers om hun kleine zusjes te helpen om naar de Olympische Spelen te komen. Inmiddels begonnen aan de tweede (zomer-)Olympische cyclus, begeleidt TE inmiddels structureel meer dan 35 topatleten. Een essentiële rol hierin is weggelegd voor Jochem Uytdehaaghe, één van Nederlands’ grootste Olympiërs. In 2020 droeg Jochem 15 jaar aan ervaring in talentbegeleiding binnen Sporttop aan TE over.

Ik wil mijn ambities realiseren

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

Stichting Talent Empowerment

Waaldijk 9
5327 AA, Hurwenen
KVK: 66206421
RSIN: 856442112