Merel de Blaey

Een combinatie van sport en coaching voor mij, is top! Een verleden in de topsport als ex-international hockey en een toekomst als therapeut/coach in het dagelijks leven! Ik zie een mooie uitdaging om dit met elkaar te verweven! Ik heb verschillende kanten in de sport zelf meegemaakt. Omgaan met teleurstelling, hoe kan ik het succes wat ik heb neergezet behouden en wie ben jij als topsporter en als mens zijn thema’s waarbij ik zelf ook heb moeten stilstaan. Bij dit bewust worden bij een nieuwe lichting talenten draag ik graag bij!

Over Talent Empowerment

Na de Olympische Spelen van Rio ontstond Talent Empowerment vanuit de gedrevenheid van twee broers om hun kleine zusjes te helpen om naar de Olympische Spelen te komen. Inmiddels begonnen aan de tweede (zomer-)Olympische cyclus, begeleidt TE inmiddels structureel meer dan 35 topatleten. Een essentiële rol hierin is weggelegd voor Jochem Uytdehaaghe, één van Nederlands’ grootste Olympiërs. In 2020 droeg Jochem 15 jaar aan ervaring in talentbegeleiding binnen Sporttop aan TE over.

Ik wil mijn ambities realiseren

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

Stichting Talent Empowerment

Waaldijk 9
5327 AA, Hurwenen
KVK: 66206421
RSIN: 856442112