Marlous Pieëte

12 jaar lang heb ik op het hoogste niveau mogen voetballen waar ik ben begonnen op voetbal-veldjes zonder gras en ben geëindigd in stadions met 25.000 fans. De weg die ik hierin heb afgelegd, de moeilijke momenten maar vooral dromen die zijn uitgekomen wil ik met zoveel mogelijk aanstormende talenten in welke sport dan ook delen. En dat is precies wat ik hier mag doen bij Talent-Empowerment!

Over Talent Empowerment

Na de Olympische Spelen van Rio ontstond Talent Empowerment vanuit de gedrevenheid van twee broers om hun kleine zusjes te helpen om naar de Olympische Spelen te komen. Inmiddels begonnen aan de tweede (zomer-)Olympische cyclus, begeleidt TE inmiddels structureel meer dan 35 topatleten. Een essentiële rol hierin is weggelegd voor Jochem Uytdehaaghe, één van Nederlands’ grootste Olympiërs. In 2020 droeg Jochem 15 jaar aan ervaring in talentbegeleiding binnen Sporttop aan TE over.

Ik wil mijn ambities realiseren

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

Stichting Talent Empowerment

Waaldijk 9
5327 AA, Hurwenen
KVK: 66206421
RSIN: 856442112