Marcella Boerma

Zelf zou ik het heel fijn hebben gevonden als ik had kunnen sparren met iemand die bekend was met het klappen van de topsportzweep. Het scheelt toch een hoop ‘uit eigen ervaring leren’ en in sommige gevallen een hoop uitzoekwerk. En bovendien vind ik het ontzettend leuk om mentor te zijn. Ik word echt blij als ik merk dat een talent iets aan mijn input heeft gehad en daarmee stappen heeft kunnen maken.

Over Talent Empowerment

Na de Olympische Spelen van Rio ontstond Talent Empowerment vanuit de gedrevenheid van twee broers om hun kleine zusjes te helpen om naar de Olympische Spelen te komen. Inmiddels begonnen aan de tweede (zomer-)Olympische cyclus, begeleidt TE inmiddels structureel meer dan 35 topatleten. Een essentiële rol hierin is weggelegd voor Jochem Uytdehaaghe, één van Nederlands’ grootste Olympiërs. In 2020 droeg Jochem 15 jaar aan ervaring in talentbegeleiding binnen Sporttop aan TE over.

Ik wil mijn ambities realiseren

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

Stichting Talent Empowerment

Waaldijk 9
5327 AA, Hurwenen
KVK: 66206421
RSIN: 856442112