Maartje Scheepstra

Als ex-hockeyinternational met mijn “topsport-hart” ga ik graag de uitdaging aan om op zoek te gaan naar nieuw talent. Hen te begeleiden, te coachen, uit te dagen om alles uit zichzelf te halen om de top te bereiken. Bij Talent- Empowerment zie ik kansen waar de talenten naast hun sport kunnen leren, groeien en zich op allerlei gebieden verder te ontwikkelen. Mijn missie is niet alleen geslaagd als de topsporter een medaille op het hoogste niveau heeft gewonnen, maar vooral zich ook ontwikkeld heeft tot een mooier mens!

Over Talent Empowerment

Na de Olympische Spelen van Rio ontstond Talent Empowerment vanuit de gedrevenheid van twee broers om hun kleine zusjes te helpen om naar de Olympische Spelen te komen. Inmiddels begonnen aan de tweede (zomer-)Olympische cyclus, begeleidt TE inmiddels structureel meer dan 35 topatleten. Een essentiële rol hierin is weggelegd voor Jochem Uytdehaaghe, één van Nederlands’ grootste Olympiërs. In 2020 droeg Jochem 15 jaar aan ervaring in talentbegeleiding binnen Sporttop aan TE over.

Ik wil mijn ambities realiseren

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

TalentEmpowerment

KVK: 75858940
KVK: 66206421
Waaldijk 9
5327 AA Hurwenen

Volg onze Road to Paris Updates

Inspiratie & tips voor bedrijven die voor GOUD gaan