Jeske Kisters

Topsport begint met een droom, start bij talent en wordt gevormd door een missie. Het vuurtje gaat branden; om te willen winnen en vooral om elke dag beter te willen zijn dan de dag ervoor. Het is een onwijs mooie reis, met vele ups en downs die erbij horen; sterker nog die keihard nodig zijn. ‘A smooth sea never made a skillful sailor.’ Topsport is een katalysator. Om de beste versie van jezelf te worden zal je als sporter en met name ook als mens voor die spiegel moeten staan. Waar kan het sneller? Waar ligt winst? Het gaat over moed; ‘you miss 100% of the shots you don’t take.’ Hoe zit dat bij jou? 

Als jong sporttalent heb ik het zelf altijd ontzettend waardevol gevonden om een ex-topsporter als coach te hebben die je helpt in dit proces, die op het juiste moment een extra versnelling kan geven of een spiegel kan voorhouden. Ik hoop dat ik als TE coach nu zelf een klein steentje bij kan dragen aan de ontwikkeling van deze toppers!

Over Talent Empowerment

Na de Olympische Spelen van Rio ontstond Talent Empowerment vanuit de gedrevenheid van twee broers om hun kleine zusjes te helpen om naar de Olympische Spelen te komen. Inmiddels begonnen aan de tweede (zomer-)Olympische cyclus, begeleidt TE inmiddels structureel meer dan 35 topatleten. Een essentiële rol hierin is weggelegd voor Jochem Uytdehaaghe, één van Nederlands’ grootste Olympiërs. In 2020 droeg Jochem 15 jaar aan ervaring in talentbegeleiding binnen Sporttop aan TE over.

Ik wil mijn ambities realiseren

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

Stichting Talent Empowerment

Waaldijk 9
5327 AA, Hurwenen
KVK: 66206421
RSIN: 856442112