Casper Bouman

Als jong talent heb ik veel geleerd van de meer ervaren windsurfers in Nederland, maar om de absolute top te bereiken in je sport krijg je vroeg of laat te maken met verschillende keuzes die bepalend zijn voor je topsportcarrière. Ik ben ervan overtuigd dat ‘oud topsporters’ die vaak voor dezelfde keuzes hebben gestaan, je hier goed in kunnen begeleiden. Ik heb er veel baat aan gehad en ik hoop andere jonge talenten hier ook in te kunnen helpen.

Over Talent Empowerment

Na de Olympische Spelen van Rio ontstond Talent Empowerment vanuit de gedrevenheid van twee broers om hun kleine zusjes te helpen om naar de Olympische Spelen te komen. Inmiddels begonnen aan de tweede (zomer-)Olympische cyclus, begeleidt TE inmiddels structureel meer dan 35 topatleten. Een essentiële rol hierin is weggelegd voor Jochem Uytdehaaghe, één van Nederlands’ grootste Olympiërs. In 2020 droeg Jochem 15 jaar aan ervaring in talentbegeleiding binnen Sporttop aan TE over.

Ik wil mijn ambities realiseren

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

Stichting Talent Empowerment

Waaldijk 9
5327 AA, Hurwenen
KVK: 66206421
RSIN: 856442112