Bastiaan Tamminga

Tijdens mijn eigen sportcarrière ben ik tegen diverse zaken buiten de sport aangelopen die ik graag met iemand had kunnen bespreken en spiegelen. Hiervoor heb ik veel gehad aan mijn ouders en vriendin die mij hierin volop steunden. Echter is het heel fijn om iemand naast je te hebben die dezelfde ervaringen heeft. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de schat aan informatie die je bezit hergebruikt kan worden.

Over Talent Empowerment

Na de Olympische Spelen van Rio ontstond Talent Empowerment vanuit de gedrevenheid van twee broers om hun kleine zusjes te helpen om naar de Olympische Spelen te komen. Inmiddels begonnen aan de tweede (zomer-)Olympische cyclus, begeleidt TE inmiddels structureel meer dan 35 topatleten. Een essentiële rol hierin is weggelegd voor Jochem Uytdehaaghe, één van Nederlands’ grootste Olympiërs. In 2020 droeg Jochem 15 jaar aan ervaring in talentbegeleiding binnen Sporttop aan TE over.

Ik wil mijn ambities realiseren

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

Stichting Talent Empowerment

Waaldijk 9
5327 AA, Hurwenen
KVK: 66206421
RSIN: 856442112