Asics

ASICS heeft hoogwaardige sportschoenen en -equipement voor een brede range aan sporten.

Vanaf het begin is het ons doel geweest om mensen te helpen een gezonde geest in een gezond lichaam te bereiken. Onze oprichter, Kihachiro Onitsuka, zag dat sport en beweging de kracht hadden om mensen goed te doen, om positiviteit te projecteren en mensen en hele gemeenschappen voort te stuwen. We geloven dit nog steeds. Vandaag de dag is dit relevanter dan ooit tevoren, omdat stress en angst ongekende hoogtes bereiken. We weten dat sport en activiteit onze geest ten goede kan komen. Ons doel is om meer mensen te ondersteunen om de positieve invloed van beweging te ervaren, niet alleen op het lichaam, maar ook op de geest. Wij dragen ons steentje bij door hoge kwaliteit sportproducten te ontwikkelen binnen verschillende sporten. 

Diensten:

  • Korting op geselecteerde items.

Meer informatie: www.asics.com

Over Talent Empowerment

Na de Olympische Spelen van Rio ontstond Talent Empowerment vanuit de gedrevenheid van twee broers om hun kleine zusjes te helpen om naar de Olympische Spelen te komen. Inmiddels begonnen aan de tweede (zomer-)Olympische cyclus, begeleidt TE inmiddels structureel meer dan 35 topatleten. Een essentiële rol hierin is weggelegd voor Jochem Uytdehaaghe, één van Nederlands’ grootste Olympiërs. In 2020 droeg Jochem 15 jaar aan ervaring in talentbegeleiding binnen Sporttop aan TE over.

Ik wil mijn ambities realiseren

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

Stichting Talent Empowerment

Waaldijk 9
5327 AA, Hurwenen
KVK: 66206421
RSIN: 856442112