Samen realiseren wij ambitie voor topsporters talent teams organisaties jou

Over TE

Na de Olympische Spelen van Rio ontstond Talent Empowerment vanuit de gedrevenheid van twee broers om hun kleine zusjes te helpen om naar de Olympische Spelen te komen. Inmiddels begonnen aan de tweede (zomer-)Olympische cyclus, begeleidt TE inmiddels structureel meer dan 35 topatleten. Een essentiële rol hierin is weggelegd voor Jochem Uytdehaage, één van Nederlands’ grootste Olympiërs. In 2020 droeg Jochem 15 jaar aan ervaring in talent begeleiding binnen Sporttop aan TE over.

De Missie van te

Alle topsporters in Nederland die de potentie en de ambitie hebben om de top te bereiken de aanvullende begeleiding te bieden die hen in staat stelt om het maximale uit hun sportieve en maatschappelijke carrière te halen, door topsport en bedrijfsleven op een duurzame en impactvolle manier te verbinden en zo helden te creëren die op elk niveau in de Nederlandse samenleving positieve maatschappelijke impact maken.

Sporttop's legacy

Een essentiële rol in het gedachtegoed van TE is weggelegd voor Jochem Uytdehaage, één van Nederlands’ grootste Olympiërs. Jochem heeft Sporttop in 2004 opgericht met als doel om de kennis en ervaring van ex-topsporters in te zetten voor de volgende generatie topsporters. In 15 jaar tijd begeleidde Jochem’s Sporttop tientallen bekende -zoals Dafne Schippers en Ranomi Kromowidjojo- en minder bekende topsporters. In 2020 droeg Jochem 15 jaar aan ervaring in talent begeleiding binnen Sporttop over aan TE. TE en de hele topsportwereld zijn Jochem dankbaar voor zijn passie, energie en onvoorwaardelijke inzet voor de Nederlandse topsport.

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

TalentEmpowerment

KVK: 75858940
KVK: 66206421
Waaldijk 9
5327 AA Hurwenen

Volg onze Road to Paris Updates

Inspiratie & tips voor bedrijven die voor GOUD gaan