Artefact Summer Event | Ontdek jouw talent

Op het Haagse strand stond op 25 augustus het Artefact Summer Event van 2022 op het programma. Tijdens de Talenten Sprint ontdekte de deelnemers elkaars talenten én die van hun collega’s.Eerst vanuit het persoonlijke en business-perspectief en daarna vanuit sportief perspectief. Artefact, een organisatie die data omzet in waarde en business impact, is een nieuwe generatie data & digital marketing service organisatie met haar roots in Frankrijk. Doel voor de dag was de organisatie na de coronaperiode weer een echt cadeautje te geven en TE werd ingeschakeld om van de dag een feest te maken. Hoe dat uitpakte zie je hieronder!

Aanleiding.

Na 2 corona jaren waarin Artefact als organisatie flink gegroeid was werd het weer tijd voor het Artefact Summer Event. Doel hiervan was om de onderlinge verbondenheid te vergroten, de Artefact collega’s te inspireren en bij te dragen aan een positieve employer branding. 

Aanpak.

Tijdens deze dag is gekozen voor een laagdrempelig programma waar tal van relevante inzichten in zaten voor de deelnemers. De deelnemers melden zich rond de klok van 13.00 uur bij het The Hague Beach Stadium. Na het welkomstwoord was het tijd voor het eerste onderdeel van de dag. De consultants van Artefact zijn extreem competitief en dus bereidde TE de Talenten Sprint voor. Tijdens de talentensprint moeten teams met elkaar puzzels oplossen die ze alleen opgelost krijgen als al hun talenten op de juiste manier inzetten. Na de puzzelronde, waarin er fanatiek om de winst gestreden werd, gingen de teams met hun eigen talenten aan de slag. 

Nadat iedereen de talenten van zichzelf en zijn teamgenoten had leren kennen was het tijd om op basis van deze talenten nieuwe teams te maken. Deze teams kregen van HR Directeur Willemijn Boskma vervolgens 3 vraagstukken voorgeschoteld die direct uit de business kwamen. De nieuwe teams gingen aan de slag en presenteerde hun aanbevelingen aan de organisatie. 

Na het inhoudelijke gedeelte was het tijd voor de Artefact Summer Cup waar alle deelnemers met elkaar de strijd aangingen op de Beach Tennis velden. En ook tijdens dit onderdeel bleken de deelnemers wederom enorm fanatiek te zijn. Met Beach Tennisser Dyvand Koolman, de nummer #3 van Nederland, als coach streden de deelnemers om de felbegeerde cup. Na de finale op het Centre Court met als opkomstnummer Eye Of The Tiger werden de winnaars gekroond. Na een intensieve dag was het tijd voor een hapje en een drankje. Het bleef nog lang onrustig op het Haagse strand. 

Resultaat.

Zeker 4 suggesties zijn inmiddels overgenomen en geïmplementeerd binnen Artefact. Daarnaast heeft de organisatie weer een positieve boost gekregen. En kreeg TE van de opdrachtgever een 10 als NPS score!!

Wil jij met jouw organisatie ook een event waarin business & fun gecombineerd worden? Neem dan contact met ons op!

Dit artikel delen?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkedin
Share on Pinterest

Laat een reactie achter

Relevante berichten

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

TalentEmpowerment

KVK: 75858940
KVK: 66206421
Waaldijk 9
5327 AA Hurwenen

Volg onze Road to Paris Updates

Inspiratie & tips voor bedrijven die voor GOUD gaan