Iris van Gijzel

Trainer / Coach
Iris van Gijzel

Leer Iris kennen ...
Je kunt mij vaak buiten vinden: hardlopen, tuinieren, wandelen of het bos in met mijn twee dochters. Het maakt niet zo veel uit, als het maar buiten is! Ook individuele coaching gesprekken voer ik graag buiten; wandelend in het bos of op het strand ontstaan de mooiste inzichten.

Ik ben een warme en fijngevoelige coach en trainer die mensen wil inspireren en ondersteunen bij het opbouwen van vertrouwen. Vertrouwen in zichzelf, in anderen én in het leven. Wat mij betreft leidt een groter vertrouwen namelijk tot meer ontspanning en plezier in je werk en leven.

Vertrouwen is de sleutel in elke relatie. Daarom ondersteun ik zowel personen als teams om naar een hoger niveau van (zelf)vertrouwen te komen, waardoor ze kunnen groeien op de gebieden waar zij dat willen. Of het nu gaat om een professioneel vraagstuk of een uitdaging in de privésfeer, ik moedig mensen aan om hun uitdagingen te verkennen door een vertrouwelijke, open en toegankelijke sfeer te creëren.

Klanten omschreven mij als speels en professioneel tegelijkertijd. Ik breng lichtheid terwijl we écht werk doen. Ze noemden mij een geweldige luisteraar, geduldig en met heldere inzichten.

Mijn achtergrond
Mijn reis tot coach begon toen ik werd uitgenodigd om deel te nemen aan een persoolijk-ontwikkelingsprogramma bij mijn toenmalige werkgever. Ik werkte met veel plezier in verschillende Service Management rollen, maar toen ik deze coaches aan het werk zag wist ik wat ik écht wilde; ik zette een koers uit om coach te worden.

Nadat ik mijn rugzak had gevuld met kennis, ervaring en vaardigheden, waagde ik de sprong en schreef mij in voor een intensieve Coach Training. Sindsdien werk ik als zelfstandig coach.

Omdat ik sterk geloof in continue ontwikkeling, ben ik mijzelf blijven ontwikkelen en trainen, wat heeft geresulteerd in een certificaat in team coaching en een certificering in mentorcoaching.

Nu werk ik met (internationale) teams en (aankomend-) leiders om meer rust, vertrouwen en plezier te brengen in hun leven.

Mijn werkwijze
De combinatie van leiderschap en ouderschap klinkt misschien gek, maar er zijn veel overeenkomsten. Begin jaren 90 was er de campagne, ‘een beter milieu begint bij jezelf’ om mensen aan te sporen zich bewuster te worden van hun eigen rol in een beter milieu. Dat geldt ook voor (persoonlijk) leiderschap: een betere sfeer in je team en bij je thuis begint bij jezelf.

Als ik bewust ben van mijn impact op anderen, kan ik dat ook veranderen. Sterker nog, “ik” ben de enige die ik kan veranderen.

Het gaat om bewustzijn van jezelf zodat je je niet laat meeslepen door de situatie. Niet reageren vanuit auto-pilot, maar bewust kiezen hoe je wilt reageren.

In mijn werk begeleid ik mensen om zich bewust te worden van hun ‘auto-pilot’, te ontdekken wat hun energie geeft en te verkennen wat ze nodig hebben om vanuit rust en vertrouwen te reageren.

Andere mensen

No items found.
Chat With Us - LocalListing X Webflow Template

Is je interesse gewekt? Heb je vragen?

Neem contact op met
Iris van Gijzel
Inspirerende

Cases