COURIUS

COURIUS helpt organisaties zelfbewust te maken, te verbinden en in beweging te brengen. COURIUS draagt eraan bij dat visies, dromen en doelstellingen realiteit worden. Daarbij hanteert COURIUS een hoge standaard. In plaats van kleine stappen en veranderingen gaan zij voor het creëren van fundamentele doorbraken en transformaties. COURIUS werkt voor vele grote en kleine opdrachtgevers, en is daarnaast veel actief in de sportbranche, onder andere bij sportbonden en clubs. COURIUS en TE geven gezamenlijk organisatie-, team- en individuele ontwikkel- en verandertrajecten vorm waarin de jarenlange theoretische en praktische kennis en ervaringen van COURIUS gecombineerd worden met de lessen en inspiratie vanuit de topsport van TE. TE & COURIUS staan gezamenlijk garant voor inspiratie, ontwikkeling, empowerment en resultaat.

Website: https://courius.com 

Over Talent Empowerment

Na de Olympische Spelen van Rio ontstond Talent Empowerment vanuit de gedrevenheid van twee broers om hun kleine zusjes te helpen om naar de Olympische Spelen te komen. Inmiddels begonnen aan de tweede (zomer-)Olympische cyclus, begeleidt TE inmiddels structureel meer dan 35 topatleten. Een essentiële rol hierin is weggelegd voor Jochem Uytdehaaghe, één van Nederlands’ grootste Olympiërs. In 2020 droeg Jochem 15 jaar aan ervaring in talentbegeleiding binnen Sporttop aan TE over.

Ik wil mijn ambities realiseren

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

TalentEmpowerment

KVK: 75858940
KVK: 66206421
Waaldijk 9
5327 AA Hurwenen

Volg onze Road to Paris Updates

Inspiratie & tips voor bedrijven die voor GOUD gaan