Samen realiseren wij ambitie
voor
topsporters talent teams organisaties jou

Het duurzaam verbinden van topsport en bedrijfsleven

In de topsport en in het bedrijfsleven staat het leveren van topprestaties centraal. Hierin kunnen beiden werelden veel van elkaar leren. Zo wordt er binnen organisaties vaak gesproken over de “topsportmentaliteit”: de mindset om elke dag weer het maximale uit jezelf halen. Maar wat betekent dat? En hoe doe je dat? Door beide werelden met elkaar te verbinden wordt kennisdeling en kruisbestuiving mogelijk gemaakt en worden beide werelden geïnspireerd in hun eigen reis naar succes.

Onze Aanpak

Werken vanuit een partnership

Werken vanuit een partnership voor minimaal één Olympische cyclus waardoor TE de organisatie van de klant – net zoals de topsporter – goed leert kennen.

Één plek voor al jouw vraagstukken

TE werkt met meerdere kennispartners van binnen en buiten de topsport en selecteert voor elke hulpvraag het Winning Team dat die opdracht tot een succes gaat maken.

Werken vanuit de topsportfilosofie

TE brengt de topsportfilosofie vanuit haar netwerk en ervaring in de begeleiding van topsporters naar jouw organisatie.

Toevoegen van topsportbeleving aan programma’s

TE maakt veranderen en ontwikkelen leuk door aansprekende, actuele voorbeelden uit de ontwikkeling van de sporters van TE te integreren binnen programma’s.

Investeren in de topsport

Vanuit elke samenwerking ondersteunen wij minimaal één talentvolle topsporter in zijn/haar reis naar goud.

Zonder dat dit extra budget hoeft te kosten

Vanuit de Return-on-Supportership (ROS) binnen de samenwerking hoeft sportsponsoring bij TE geen extra budget te kosten.

De topsportfilosofie

In de topsport gaat het om het maximale uit jezelf halen. Elke dag beter worden. Grenzen verleggen. Om dit zowel op individueel-, team- als organisatieniveau mogelijk te maken, wordt een integrale aanpak gevraagd. Hieronder vind je de kenmerkende karakteristieken van deze aanpak.

Individueel

Team

Organisatie

Hoe dit werkt

In de onderstaande visual zie je de rol van TE voor topsporters en organisaties. En zie je wat topsporters en organisaties aan elkaar te bieden hebben.

Klik op de afbeelding om te vergroten

De TE filosofie

Ambities realiseren wij op deze manier:

Creëren van een Winning Team rondom sporters en organisaties.

Werken op basis van een persoonlijke aanpak vanuit de individuele behoefte van talent.

Integreren van de 3E's -Entertainment, Empowerment en Educatie- in alle activiteiten in de juiste balans.

Inzetten, verbinden en kruisbestuiving faciliteren tussen topsport, bedrijfsleven en wetenschap.

Meten = Weten, dus dat betekent kwantitatieve doelstellingen om de voortgang en resultaten te monitoren.

Sport sponsoren zonder extra budget uit te geven, omdat TE haar volledige winst (10-20% per opdracht) investeert in de samenwerking met een topsporter.

Maatschappelijke impact

Rolmodellen in de topsport als instrument voor maatschappelijke voortuitgang

Topsport gaat om meer dan gouden medailles. Het gaat om het maximale uit jezelf halen, successen behalen waarvan je nooit had durven dromen. In de sport is iedereen gelijk, welke kleur je ook hebt en waar je dan ook vandaan komt. Topsport creëert rolmodellen die individuen inspireren dat er meer kan dan dat ze dachten. Om bewustwording te creëren. Om te laten zien dat iedereen het verschil kan maken. TE werkt samen met meerdere goede doelen en faciliteert topsporters om deze belangrijke maatschappelijke rol in te vullen. Hierin heeft TE drie speerpunten:

Kinderen met een achterstand

In samenwerking met meerdere maatschappelijke organisaties -zoals IT4Kids, Mentelity Foundation en Spieren voor Spieren- heeft TE als doel om alle kinderen, ook als zij een mentale, fysieke of financiële achterstand hebben, een sportkans te geven.

Duurzaamheid

De ecologische footprint van topsporters is groot, en daarom draagt TE samen met de aangesloten sporters bij bij aan verdere bewustwording in de maatschappij op het gebied van duurzaamheid.

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

Stichting Talent Empowerment

Waaldijk 9
5327 AA, Hurwenen
KVK: 66206421
RSIN: 856442112