Samen realiseren wij ambitie voor topsporters talent teams organisaties jou

Talent Empowerment creëert partnerships

Het creëren van partnerships dat topsporters en bedrijfsleven in staat stelt om hun potentie om te zetten in duurzame prestaties en waarin kennisdeling en kruisbestuiving in deze trajecten naar “Goud” gefaciliteerd wordt.

Hoe dit werkt

In de onderstaande visual zie je de rol van TE voor topsporters en organisaties. En zie je wat topsporters en organisaties aan elkaar te bieden hebben.

Klik op de afbeelding om te vergroten

Onze zes principes voor een Partnership

Bijdragen aan de Olympische Dromen van topatleten

Vanuit elke samenwerking ondersteunen wij minimaal één topsporter in zijn/haar reis naar goud.

Werken vanuit de topsportfilosofie

TE brengt de topsportfilosofie vanuit haar netwerk en ervaring in de begeleiding van topsporters naar jouw organisatie, gebouwd op een wetenschappelijk fundament.

De provider voor ontwikkeling, inspiratie en communicatie

Als managed-service-provider werkt TE met meerdere kennispartners van binnen en buiten de topsport en selecteert voor elke hulpvraag het Winning Team dat die opdracht tot een succes gaat maken.

Realiseren van meetbare impact

Werken met concrete en meetbare doelen die impact inzichtelijk maken.

Toevoegen van topsportbeleving aan programma’s en events

TE maakt veranderen en ontwikkelen leuk door aansprekende, actuele voorbeelden uit de ontwikkeling van de sporters van TE te integreren binnen programma’s en events.

Zonder dat dit extra budget hoeft te kosten

TE investeert haar volledige winst uit opdrachten voor partners in de ontwikkeling van talentvolle topsporters, met als resultaat dat het ondersteunen van topsporters bedrijven geen extra budget hoeft te kosten.

De topsportfilosofie

In de topsport gaat het om het maximale uit jezelf halen. Elke dag beter worden. Grenzen verleggen. Om dit zowel op individueel-, team- als organisatieniveau mogelijk te maken, wordt een integrale aanpak gevraagd. Hieronder vind je de kenmerkende karakteristieken van deze aanpak.

Individueel

Team

Organisatie

Social Impact

TE gelooft dat topsport een middel is om structureel positieve impact voor de maatschappij te bereiken. Topsporters zijn rolmodellen die in de positie zijn om te inspireren. Om verandering op gang te brengen. Om kinderen in bewegingen te krijgen. In onze partnerships staat om deze reden maatschappelijke impact altijd op de agenda. Zo kunnen we écht betekenis geven aan sportieve successen en gouden medailles. Topsporters en partners kunnen zich in samenwerking met TE inzetten voor de volgende projecten:

De Circulaire Sporter

In dit project verzamelen we alle afvalstromen van oude sportspullen -van schoenen tot kleding, van oude zeilen tot oude hockeysticks- in en zorgen we ervoor dat deze materialen een tweede leven krijgen. Zij komen terecht bij sporters in sociaal-economische wijken, of worden ge-upcycled tot nieuwe producten zoals banken, nieuwe kleding of (toilet)tassen. Partners in dit project zijn de Sportspullenbank, IT4Kids en Vanhulley.

Sportkansen voor iedereen

In dit project verzamelen we in samenwerking met IT4Kids oude ICT van bedrijven in, zoals oude PC’s, telefoons en laptops. Deze producten worden verwerkt en krijgen vervolgens een tweede leven. De opbrengst vanuit deze verkoop gaat naar sportkansen voor kinderen met een (fysieke/social/maatschappelijke/financiële) achterstand.

De Duurzame Topsporter

In dit project is het doel om alle topsporters die aangesloten zijn bij TE minimaal CO2-neutraal hun sport te laten beoefenen. Het staat onomstotelijk vast dat topsporters een bovengemiddelde bijdrage leveren aan klimaatverandering.

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

TalentEmpowerment

KVK: 75858940
KVK: 66206421
Waaldijk 9
5327 AA Hurwenen

Volg onze Road to Paris Updates

Inspiratie & tips voor bedrijven die voor GOUD gaan