Dominique van der Pauw

Trainer / Coach
TE
Dominique van der Pauw

Als toproeister van de Nederlandse vrouwenacht heb ik jarenlang meegedraaid op het allerhoogste internationale niveau. Een wereld waarin ik heel goed wist, en had geleerd, wat er van mij verwacht werd. Elke dag presteren en jezelf pushen om nog beter te worden ging me goed af. Ik genoot ervan dagelijks fysiek bezig te zijn buiten op het water, reizen over de wereld en EK’s en WK's te varen.

Echter zijn er ook aspecten geweest tijdens deze sportcarrière die ik, met de wijsheid van nu, anders had willen doen. Alhoewel ik tijdens mijn topsportcarrière 3 voltijd studies met succes heb afgerond, is dit niet iets wat voor iedereen is weggelegd. Met name de begeleiding in de duale carrière en de voorbereiding op het leven na de topsport heb ik gemist. Daarom vind ik het zo mooi om nu dit deel binnen Talent Empowerment te kunnen waarborgen. Met een enthousiaste groep Oud Olympiërs begeleiden we jonge topsporttalenten. Welke uitdagingen hebben zij en hoe kunnen wij daarin coachen? De individuele begeleiding en het maatwerk wat daarbij nodig is maakt dit uniek en daarom zó waardevol.

Dat is ook de insteek vanuit mijn rol als talentmanager. Hierbij probeer ik de huidige lichting coaches te challengen op hun aannames en feedback te geven op hun eigen persoonlijke ontwikkeling van topsporter naar coach. Ook dit is maatwerk! Dit geeft veel energie, omdat het je tegelijkertijd ook zoveel leert over jezelf. Juist de samenwerking als team, leren van elkaar, elkaar supporten en elke keer iets beter worden, maken voor mij de kern waar het bij Talent Empowerment om draait!

Andere mensen

No items found.
Chat With Us - LocalListing X Webflow Template

Is je interesse gewekt? Heb je vragen?

Neem contact op met
Dominique van der Pauw
Inspirerende

Cases