Dianne Bos

Trainer / Coach
Dianne Bos

Over Dianne
Individuen helpen om zelfbewuster te worden en het beste uit zichzelf naar boven te halen is waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Mensen leren om te leren is hierin essentieel en een prachtige uitdaging om ze bij te helpen. Ik ben een gedreven teamspeler met passie voor persoonlijke groei, leiderschapsontwikkeling en het verbeteren van teamprestaties. Daarnaast ben ik geïnteresseerd, communicatief sterk, energiek, organisatiesensitief en resultaatgericht.

Achtergrond
Ik heb een achtergrond in commerciële economie en bestuurs- en organisatiewetenschappen. Daarnaast heb ik verschillende leiderschapstrainingen gevolgd en heb ik onlangs de cursus prestatiepsychologie afgerond. Ik heb een groot sporthart en ben een doorzetter met een sterke mentaliteit, ontwikkeld gedurende een waardevolle loopbaan als tophockeyster en mijn werk als HR directeur.

Visie
Mijn visie op coaching richt zich op het blootleggen van menselijk potentieel door middel van zelfbewustzijn, empowerment en persoonlijke groei. Levenslang leren en aanpasbaarheid zijn essentieel in een voortdurend veranderende wereld.

Ervaring
De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan binnen Human Resource Management. Daarin heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van organisatieontwikkeling, leiderschapsontwikkeling en performance management. Hierin heb ik veel trainingen gegeven op het gebied van zelfkennis, zelfreflectie, verbinding en communicatie.

Andere mensen

No items found.
Chat With Us - LocalListing X Webflow Template

Is je interesse gewekt? Heb je vragen?

Neem contact op met
Dianne Bos
Inspirerende

Cases