Kiara Derks

Sporttop_logo_TP

Kiara is een 19-jarige skiër uit Almere. Al vanaf haar tweede staat Kiara op skies en op haar zesde werd zij gescout voor het baanteam. Inmiddels is Kiara 20 weken per jaar in de bergen te vinden en komt zij sinds 2019 uit voor TeamNL. Tijdens het Europees Jeugd Olympisch Festival (EYOF) maakte zij vorig jaar haar debuut voor oranje. Kiara komt verder uit voor Snowsports Academy Racing.

Over Talent Empowerment

Net zo als Kiara Derks helpen we ook ander talent naar de top

Na de Olympische Spelen van Rio ontstond Talent Empowerment vanuit de gedrevenheid van twee broers om hun kleine zusjes te helpen om naar de Olympische Spelen te komen. Inmiddels begonnen aan de tweede (zomer-)Olympische cyclus, begeleidt TE inmiddels structureel meer dan 35 topatleten. Een essentiële rol hierin is weggelegd voor Jochem Uytdehaaghe, één van Nederlands’ grootste Olympiërs. In 2020 droeg Jochem 15 jaar aan ervaring in talentbegeleiding binnen Sporttop aan TE over.

Ik wil mijn ambities realiseren

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

TalentEmpowerment

KVK: 75858940
KVK: 66206421
Waaldijk 9
5327 AA Hurwenen

Volg onze Road to Paris Updates

Inspiratie & tips voor bedrijven die voor GOUD gaan