Joanne Koenders

Sporttop_logo_TP

Joanne is de 23-jarige waterpolo doelvrouw van de Oranje Dames. Sinds 2017 maakt Joanne deel uit van het Nederlands Team en nam ze in 2019 deel aan het Wereld Kampioenschap in Gwangju, Zuid-Korea. In 2020 wist Joanne met de Oranje Dames vierde te worden op het EK in Budapest, Hongarije. Joanne komt in Nederland uit voor de Polar Bears uit Ede. Verder werkt zij als sportinstructrice bij de zwembaden van het Sportbedrijf.

Over Talent Empowerment

Net zo als Joanne Koenders helpen we ook ander talent naar de top

Na de Olympische Spelen van Rio ontstond Talent Empowerment vanuit de gedrevenheid van twee broers om hun kleine zusjes te helpen om naar de Olympische Spelen te komen. Inmiddels begonnen aan de tweede (zomer-)Olympische cyclus, begeleidt TE inmiddels structureel meer dan 35 topatleten. Een essentiële rol hierin is weggelegd voor Jochem Uytdehaaghe, één van Nederlands’ grootste Olympiërs. In 2020 droeg Jochem 15 jaar aan ervaring in talentbegeleiding binnen Sporttop aan TE over.

Ik wil mijn ambities realiseren

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

TalentEmpowerment

KVK: 75858940
KVK: 66206421
Waaldijk 9
5327 AA Hurwenen

Volg onze Road to Paris Updates

Inspiratie & tips voor bedrijven die voor GOUD gaan