Imke van der Aar

Sporttop_logo_TP

Imke is 22 jaar, woont in Arnhem en is Badmintonster. Al vanaf haar 10de badmintont Imke en op haar 18de verhuisde zij naar Papendal, Arnhem, om daar fulltime te trainen. Imke komt in zowel de Nederlandse competitie als de Deense competitie uit. In 2019 kroonde Imke zich tot Nederlands Kampioen Mixdubbel. Vanaf 2012 komt Imke uit voor de Nederlandse selectie. In 2017 nam zij voor het eerst deel aan het WK bij de senioren.

Over Talent Empowerment

Net zo als Imke van der Aar helpen we ook ander talent naar de top

Na de Olympische Spelen van Rio ontstond Talent Empowerment vanuit de gedrevenheid van twee broers om hun kleine zusjes te helpen om naar de Olympische Spelen te komen. Inmiddels begonnen aan de tweede (zomer-)Olympische cyclus, begeleidt TE inmiddels structureel meer dan 35 topatleten. Een essentiële rol hierin is weggelegd voor Jochem Uytdehaaghe, één van Nederlands’ grootste Olympiërs. In 2020 droeg Jochem 15 jaar aan ervaring in talentbegeleiding binnen Sporttop aan TE over.

Ik wil mijn ambities realiseren

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

TalentEmpowerment

KVK: 75858940
KVK: 66206421
Waaldijk 9
5327 AA Hurwenen

Volg onze Road to Paris Updates

Inspiratie & tips voor bedrijven die voor GOUD gaan