Wil jij als topsporter een (online) gastles geven?

In de reeks live en interactieve gastlessen ‘Sporter in de Klas’ vraagt Jochem Uytehaage, tweevoudig Olympisch Kampioen schaatsen, als razende reporter iedere week een andere topsporter het hemd van het lijf om een uniek kijkje in het leven van een topsporter te geven én om basisschoolleerlingen te inspireren en motiveren.

Oproep aan topsporters

Jochem is op zoek naar sporters die een gastles willen verzorgen! Daarom een oproep via TE.

Wat houdt het in?

In deze handout vind je alle informatie over de gastles, het onderwerp, de lesindeling en aandachtspunten. Als ‘gastdocent’ bepaal je het onderwerp zelf, in overleg met Jochem. Dit kan een maatschappelijk thema zijn, actueel onderwerp of iets anders wat bij jou past. Belangrijk is om rekening te houden met de doelgroep, basisschoolleerlingen. De slogan van onlinegastles.nl is ‘De leukste les buiten de boekjes!’. Je gastles mag naast dat het educatief is, ook een hoog entertainment gehalte hebben.

Praktische informatie

  • Het opnemen van een gastles duurt ongeveer 2,5 uur.
  • De gastles zelf duurt ongeveer 20 minuten. Ze worden elke donderdag om 9.30 uur live uitgezonden en zijn daarna online beschikbaar.
  • Dit is natuurlijk een hele mooie ervaring. Daarnaast ontvang je €250 wanneer je het thema zelf bedenkt en voorbereid.

Locatie

De les kan in principe vanaf elke locatie. Voorwaarde is een stabiel internet. Het is natuurlijk mooi wanneer je de leerlingen mee kan nemen in je sport. Denk aan een les vanuit het zwembad, de atletiekbaan of vanuit een zeilboot.

Zie jij dit wel zitten?

Neem contact op met Bertram, bertram@talentempowerment.nl of bel of app naar +31(0)6 46 36 38 34.

Hockeyer Jorrit Croon ging jou al voor en verzorgde deze gastles.

Over Talent Empowerment

Na de Olympische Spelen van Rio ontstond Talent Empowerment vanuit de gedrevenheid van twee broers om hun kleine zusjes te helpen om naar de Olympische Spelen te komen. Inmiddels begonnen aan de tweede (zomer-)Olympische cyclus, begeleidt TE inmiddels structureel meer dan 35 topatleten. Een essentiële rol hierin is weggelegd voor Jochem Uytdehaaghe, één van Nederlands’ grootste Olympiërs. In 2020 droeg Jochem 15 jaar aan ervaring in talentbegeleiding binnen Sporttop aan TE over.

Ik wil mijn ambities realiseren

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

TalentEmpowerment

KVK: 75858940
KVK: 66206421
Waaldijk 9
5327 AA Hurwenen

Volg onze Road to Paris Updates

Inspiratie & tips voor bedrijven die voor GOUD gaan