SportsLink: Connecting the world of sports. Join us!

Veel talentvolle sporters bereiken op dit moment door een gebrek aan het juiste netwerk en financiële middelen nooit hun maximale potentie. Hierdoor moeten zij soms noodgedwongen hun droom op een professionele sportcarrière vroegtijdig opgeven. Aan de andere kant is het voor bedrijven moeilijk om sporttalent te ontdekken en aan zich te binden, omdat veel sporters online slecht vindbaar zijn. De oplossing: SportsLink.

SportsLink is hét online platform waarop sporters, experts en bedrijven een uitgebreid profiel kunnen aanmaken om zichzelf online te profileren in de sportwereld. Hiermee vergroten zij onder andere hun netwerk, inspireren deze partijen elkaar door kennis te delen en worden commerciële samenwerkingen (sponsoring) gestart. SportsLink brengt hiermee de totale sportwereld met elkaar in verbinding.

Gebruiksvriendelijke tijdlijn

Op SportsLink hebben gebruikers de mogelijkheid om per sport specifieke data aan hun profiel toe te voegen. Denk aan trackrecords, statistieken en sponsorships. Daarnaast kunnen zij verschillende typen content delen in een gebruiksvriendelijke tijdlijn en krijgen ze inzicht in hun profiel performance. SportsLink gaat vervolgens zelfs een stap verder door op basis van de data op de gebruikersprofielen relevante connecties en content voor te stellen. Zo worden er voor sporters bedrijven aangedragen die bij hun profiel passen en krijgen bedrijven atleten te zien die voor hen interessant zijn om te sponsoren.

Join us! 

Maak gratis jouw profiel aan op www.sports.link, connect met alle sporters, experts en bedrijven op het platform en vergroot zo jouw netwerk in de sportwereld!

Wil jij als sporter meer funding ophalen voor jouw sport?

Vul dan deze enquête in en ga via Sportslink op zoek!

Over Talent Empowerment

Na de Olympische Spelen van Rio ontstond Talent Empowerment vanuit de gedrevenheid van twee broers om hun kleine zusjes te helpen om naar de Olympische Spelen te komen. Inmiddels begonnen aan de tweede (zomer-)Olympische cyclus, begeleidt TE inmiddels structureel meer dan 35 topatleten. Een essentiële rol hierin is weggelegd voor Jochem Uytdehaaghe, één van Nederlands’ grootste Olympiërs. In 2020 droeg Jochem 15 jaar aan ervaring in talentbegeleiding binnen Sporttop aan TE over.

Ik wil mijn ambities realiseren

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

TalentEmpowerment

KVK: 75858940
KVK: 66206421
Waaldijk 9
5327 AA Hurwenen

Volg onze Road to Paris Updates

Inspiratie & tips voor bedrijven die voor GOUD gaan