Lisa de Bruin

Met hart en passie voor sport, psychologie en coaching is de cirkel met Talent Empowerment voor mij rond. Als jeugdtopsporter in squash voelde ik al dat ontwikkeling van mensen mij enorm veel energie gaf. De studie psychologie was dan ook een goede keuze. Groeien, ontwikkelen en beter worden in wat je doet, dat gun ik iedereen! Nu, 10 jaar na mijn studie en inmiddels een ondernemer in HR, coaching en sport, geniet ik daar nog steeds van. Zelf voelde ik een enorm gat nadat ik was gestopt met squash. Wie ben ik nog meer? Wat wil ik? Wat kan ik en wat is mijn toegevoegde waarde? Dit waren, en zijn nog steeds, hele relevante vragen en is een Expeditie op zichzelf. Dat ik nu oud-topsporters mag helpen in de transitie van sporter naar coach vind ik dan ook een hele eer! Talent Empowerment kan iets voor jou betekenen in elke fase van jouw carrière. Als jong talent, als topsporter én als oud-topsporter. Dat is toch fantastisch?

Over Talent Empowerment

Na de Olympische Spelen van Rio ontstond Talent Empowerment vanuit de gedrevenheid van twee broers om hun kleine zusjes te helpen om naar de Olympische Spelen te komen. Inmiddels begonnen aan de tweede (zomer-)Olympische cyclus, begeleidt TE inmiddels structureel meer dan 35 topatleten. Een essentiële rol hierin is weggelegd voor Jochem Uytdehaaghe, één van Nederlands’ grootste Olympiërs. In 2020 droeg Jochem 15 jaar aan ervaring in talentbegeleiding binnen Sporttop aan TE over.

Ik wil mijn ambities realiseren

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

Stichting Talent Empowerment

Waaldijk 9
5327 AA, Hurwenen
KVK: 66206421
RSIN: 856442112