Eva Koenders

Al op mijn 17e wist ik dat ik mij bezig wilde houden met mensen begeleiden om het beste uit zichzelf te kunnen halen. Toen wist ik nog niet dat ik dat letterlijk op het hoogste podium zou gaan doen. Sinds 2009 begeleid ik topsporters als coach in persoonlijke én maatschappelijke vraagstukken. Het mooiste is de innerlijke drijfveer en nieuwsgierigheid van deze doelgroep. In alles beter willen worden, willen leren & groeien. Dat kenmerkt ook de coaches die ik bij TE begeleid. Als ‘coach van de coaches’ geef ik mijn kennis en ervaring op gebied van coaching graag weer door. Zodat uiteindelijk de sporters het beste uit zichzelf kunnen halen. Naast programmamanager bij TE begeleid ik sporters in de transitie van sport naar werk voor het programma TeamNL@Work van NOC*NSF en heb ik een eigen coachpraktijk.

Over Talent Empowerment

Na de Olympische Spelen van Rio ontstond Talent Empowerment vanuit de gedrevenheid van twee broers om hun kleine zusjes te helpen om naar de Olympische Spelen te komen. Inmiddels begonnen aan de tweede (zomer-)Olympische cyclus, begeleidt TE inmiddels structureel meer dan 35 topatleten. Een essentiële rol hierin is weggelegd voor Jochem Uytdehaaghe, één van Nederlands’ grootste Olympiërs. In 2020 droeg Jochem 15 jaar aan ervaring in talentbegeleiding binnen Sporttop aan TE over.

Ik wil mijn ambities realiseren

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

Stichting Talent Empowerment

Waaldijk 9
5327 AA, Hurwenen
KVK: 66206421
RSIN: 856442112