Laurens Matla

Drie jaar geleden met TalentEmpowerment begonnen, zijn we nu nog steeds elke dag bezig om het aanbod voor de sporters te optimaliseren. Hun succes is ons enige doel. Zelf ben ik ook een fanatieke sporter, zij het op een iets ander niveau dan mijn “kleine” zusje Frédérique. Mijn mooiste sportmoment is dan ook niet een titel in de 4e klasse zaterdag, maar een titel van Fré, en wel te weten het WK in Londen, in de zomer van 2018. In een afgeladen stadion vol Engelsen, het Nederlands Team en je kleine zusje daar een titel te zien winnen, is ongelofelijk. Dat ik aan haar ontwikkeling, en de ontwikkeling van de andere sporters, een bijdrage mag leveren is een ontzettend mooie job.

Over Talent Empowerment

Na de Olympische Spelen van Rio ontstond Talent Empowerment vanuit de gedrevenheid van twee broers om hun kleine zusjes te helpen om naar de Olympische Spelen te komen. Inmiddels begonnen aan de tweede (zomer-)Olympische cyclus, begeleidt TE inmiddels structureel meer dan 35 topatleten. Een essentiële rol hierin is weggelegd voor Jochem Uytdehaaghe, één van Nederlands’ grootste Olympiërs. In 2020 droeg Jochem 15 jaar aan ervaring in talentbegeleiding binnen Sporttop aan TE over.

Ik wil mijn ambities realiseren

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

Stichting Talent Empowerment

Waaldijk 9
5327 AA, Hurwenen
KVK: 66206421
RSIN: 856442112