Dominique van der Pauw

Ik heb zelf 12 jaar lang topsport gedaan op het allerhoogste niveau. Daarbij heb ik veel ervaring opgedaan met verschillende teamgenoten, wisselende coaches, vele tegenslagen en geweldige hoogtepunten. Het is niet alleen erg leuk maar ook zeer waardevol om deze kennis te delen met nieuwe talenten. Ik geloof er sterk in dat je van elkaar kunt leren en niet elke fout zelf eerst hoeft te maken. Iedereen heeft zijn of haar eigen uitdagingen maar als ik daarin iets kan betekenen dan doe ik dat graag! Imke geeft zelf aan hoeveel advies ze van mij wil, dat is ook een leerproces. Daarnaast is het leuk om over onderwerpen te sparren met iemand die hetzelfde heeft meegemaakt.

Over Talent Empowerment

Na de Olympische Spelen van Rio ontstond Talent Empowerment vanuit de gedrevenheid van twee broers om hun kleine zusjes te helpen om naar de Olympische Spelen te komen. Inmiddels begonnen aan de tweede (zomer-)Olympische cyclus, begeleidt TE inmiddels structureel meer dan 35 topatleten. Een essentiële rol hierin is weggelegd voor Jochem Uytdehaaghe, één van Nederlands’ grootste Olympiërs. In 2020 droeg Jochem 15 jaar aan ervaring in talentbegeleiding binnen Sporttop aan TE over.

Ik wil mijn ambities realiseren

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

Stichting Talent Empowerment

Waaldijk 9
5327 AA, Hurwenen
KVK: 66206421
RSIN: 856442112