Verplaatsing theatervoorstellingen DWNDS

Van 23 juli tot en met 4 augustus 2020. In die periode zouden de Olympische Spelen in Tokio plaatsvinden. In aanloop naar deze Olympische Spelen organiseerde TE  in samenwerking met Peter Heerschop en Viggo Waas een theatertour over “De Weg naar de Spelen” (DWNDS). Op het programma stonden voorstellingen in Eindhoven, Groningen, Amsterdam en Rotterdam. Maar dat liep allemaal nét even anders.

Op 21 april zou de theatertour starten in het Parktheater Eindhoven, om vervolgens via de Oosterpoort in Groningen (22 mei), het Oude Luxor in Rotterdam (3 juni) op 15 juni in De Kleine Komedie in Amsterdam af te sluiten. Per regio werd we -Peter, Viggo en TE- een aansprekende line-up samengesteld van Olympische medaillewinnaars, topcoaches en talentvolle topsporters om samen met hun het échte verhaal over De Weg naar de Spelen te vertellen.

In verband met het COVID19-virus zijn alle theaters genoodzaakt geweest om de volledige programmering van dit voorjaar te annuleren of te verplaatsen, waaronder de DWNDS-voorstellingen. Wij bekijken samen met de theaters alle mogelijkheden om de voorstellingen begin volgend jaar doorgang te laten vinden. Zodra hier meer over bekend is wordt dit bekend gemaakt via de kanalen van de theaters of via de website van DWNDS.

Heb jij een kaartje gekocht voor één (of meerdere) van onze voorstellingen? Alle communicatie over restitutie, ticket-vouchers of verplaatsing zal via de officiële kanalen van de theaters verlopen. Hopelijk mogen wij jullie volgend jaar allemaal verwelkomen in één van de theaters!

Dit artikel delen?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkedin
Share on Pinterest

Laat een reactie achter

Relevante berichten

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

TalentEmpowerment

KVK: 75858940
KVK: 66206421
Waaldijk 9
5327 AA Hurwenen

Volg onze Road to Paris Updates

Inspiratie & tips voor bedrijven die voor GOUD gaan