Ciphix Trainingsdag @De Kuip

Elk kwartaal organiseert TE in samenwerking met Ciphix, een Rotterdamse tech scale-up, een Trainingsdag voor de gehele organisatie. Deze Trainingsdag is onderdeel van het Empowerment-programma binnen Ciphix waar verder individuele coaching, leiderschapsontwikkeling en sport workshops onderdeel van zijn. Deze dag werd georganiseerd op de home-ground van die andere Rotterdamse trots. Om 08.30 verzamelden alle Ciphians zich in De Kuip.

Het doel van deze dag is om alle Ciphians instrumenten te bieden om zich te ontwikkelen binnen de context van Ciphix en op deze manier hun persoonlijke effectiviteit te verhogen. Als basis hiervoor heeft Ciphix in samenwerking met TE aan het begin van het jaar een competentieprofiel opgesteld, waarin alle soft- en hard-skills die een Ciphian nodig heeft om effectief te kunnen zijn in zijn/haar werk terugkomen. Precies deze skills komen ook terug in de trainingen, zodat Ciphians de kans krijgen om deze skills te trainen op het moment dat zij beter willen worden in hun huidige rol of zich  natuurlijk door willen ontwikkelen naar hun volgende functie. Tijdens deze dag stonden vier trainingen op het programma: Feedback, Omgevingssensitiviteit, Systematisch Analyseren en Project Management.

Net zoals op de vorige Trainingsdag, begon deze dag met een gezamenlijke sessie gegeven door prestatiecoach Marco Hoogerland. Vorige keer stond het thema Persoonlijk Leiderschap op de agenda, deze keer was dat Teamwork. Tijdens deze sessie ging Marco in op de voorwaarden voor succesvolle teams en vertelde hij onder andere over het traject dat hij met de Handbaldames heeft afgelegd richting het gewonnen WK en de “Gouden Regels” die zij hebben opgesteld binnen het team. Door als team continue deze Gouden Regels te respecteren heeft dat ervoor gezorgd dat de dames uiteindelijk Wereld Kampioen werden. Na deze introductie stelden Ciphix ook hun eigen “Gouden Regels” op.

Maar natuurlijk werd er ook gebruik gemaakt van de bijzondere locatie waar we waren. Zo werd één van de trainingen gegeven in de gastenkleedkamer en werd er in de lunch een rondleiding verzorgd door het stadion heen, waar natuurlijk door de bekende catacombe gelopen werd en waar geëindigd werd in het Feyenoord Museum. Voordat de borrel begon, verzorgde elk sub-groepje een korte presentatie over wat zij die dag geleerd hadden. En de prijs voor het groepje die dat het beste deed? Een gesigneerd Feyenoord shirt met de handtekeningen van de volledige selectie, met Ciphix achterop.

Wil je meer weten over deze dag? Of wil je ook een Trainingsdag voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op!

Dit artikel delen?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkedin
Share on Pinterest

Laat een reactie achter

Relevante berichten

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

TalentEmpowerment

KVK: 75858940
KVK: 66206421
Waaldijk 9
5327 AA Hurwenen

Volg onze Road to Paris Updates

Inspiratie & tips voor bedrijven die voor GOUD gaan