Ciphix Kwartaaldag

Op vrijdag 4 september organiseerde TE & Ciphix de eerste Ciphix Kwartaaldag. Na een lange periode van thuiswerken en Zoom-meetings, was deze dag weer de eerste keer dat alle Ciphix-collega’s bij elkaar konden komen. En dat voelde heel erg goed. Deze dag stond dan ook in het teken van teambuilding, persoonlijke ontwikkeling en plezier.

Voor deze dag zijn we neergestreken bij de Boathouse Kralingen. Deze locatie biedt een prachtig uitzicht over de Kralingse Plas en paste daarom perfect bij de sporter die door Ciphix ondersteund wordt: windfoilster Sara Wennekes. Sara was ook bij de dag aanwezig na een maand lang durend avontuur in het Zwitsere Silvaplana, waar achtereenvolgens het WK (21e eindklassering) en het EK (13e eindklassering) werden georganiseerd. Sara vertelde over haar keuze voor het windfoilen, haar avonturen in Zwitserland én het pad dat zij heeft uitgestippeld richting de Olympische Spelen van Parijs 2024. Het programma van de dag bestond uit drie onderdelen: Een Warming-Up van Sara, drie trainingen (Teamenergie, Winnaarsmentaliteit & Effectief Samenwerken) die de deelnemers in groepjes volgden en de BBQ. De trainingen werden ingevuld door trainers van Courius. Cees van der Zwan, gepromoveerd op het onderwerp “Teamenergie” aan de VU, vertelde over Teamenergie en wat je als team met dit concept kan. Jaco van der Tang, Managing Partner bij Courius, ging in een groepsgesprek in op het fenomeen Winnaarsmentaliteit: Wat verstaan we hieronder? Wat bepaalt of we een “Winnaarsmentaliteit” hebben? Wat brengt een Winnaarsmentaliteit ons, en wat zijn de valkuilen? Sara sloot aan in dit gesprek, en deelde haar ervaringen vanuit de topsport.

Last but not least, verzorgde Léonie de workshop “Zombiewalk”. In dit spel zitten alle deelnemers op stoelen die verspreid door de ruimte staan, en moeten zij er gezamenlijk voor zorgen dat de Zombie niet op die éne vrije stoel kan gaan zitten. En dat is best uitdagend.

De (vrij)dag werd natuurlijk afgesloten met een borrel en een gezamenlijke, uitgebreide BBQ. Zie de foto’s voor een sfeerimpressie!

Meer weten over deze dag? Neem dan contact met ons op!

Dit artikel delen?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkedin
Share on Pinterest

Laat een reactie achter

Relevante berichten

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

TalentEmpowerment

KVK: 75858940
KVK: 66206421
Waaldijk 9
5327 AA Hurwenen

Volg onze Road to Paris Updates

Inspiratie & tips voor bedrijven die voor GOUD gaan