Videoproductie & storytelling “Join Anderson MacGyver on Expedition Impact”

De weg naar impact is zelden de weg van de minste weerstand. Echte prestaties worden voorafgegaan door hard werken, omgaan met tegenslagen, je als team door weer en wind heen kunnen slaan om uiteindelijk samen boven aan de top te kunnen genieten van het uitzicht en het resultaat van de geleverde prestaties. Anderson MacGyver is een digitaal adviesbureau dat organisaties helpt in hun Expedition Impact, concreet door hen te ondersteunen in het vormgeven en optimaliseren van de inzet van data en technologie. Maar deze Expedition Impact reikt verder.

Want niet alleen de klanten van Anderson MacGyver doorlopen deze expeditie op weg naar het vergroten van hun impact. Ook de werknemers van Anderson MacGyver hebben hun persoonlijke ambities en doelstellingen. Anderson MacGyver committeert zich aan het ondersteunen van hun medewerkers in hun expeditie naar het vergoten van hun persoonlijke impact. Bij Anderson MacGyver staat de kennis en de creativiteit van mensen centraal, want deze mensen zorgen ervoor dat er innovatieve oplossingen worden bedacht voor complexe vraagstukken. The People Make the Difference. Persoonlijke ontwikkeling is om deze reden een belangrijke pijler binnen Anderson MacGyver.

Om dit verhaal ook naar buiten te vertellen, produceerde TE voor Anderson MacGyver diverse video’s waarin medewerkers laten zien hoe je bij Anderson MacGyver (1) werkt aan het vergroten van impact bij klanten en (2) hoe er ruimte is om je eigen impact te vergroten bij Anderson MacGyver. In opdracht van Anderson MacGyver werd het overkoepelende concept (‘Expedition Impact’) doorvertaald naar de video’s. De video’s zullen onder andere ingezet worden voor recruitment doeleinden.

En om het verhaal van de samenwerking te completeren: TalentEmpowerment werkt al drie jaar samen met Anderson MacGyver in het ondersteunen van toproeister Lisa Bruinincx in haar expeditie naar de Olympische Spelen. 

Wil jij meer weten over de kracht van Storytelling in jouw communicatie of in interne programma’s? Neem dan contact met ons op.

Dit artikel delen?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkedin
Share on Pinterest

Laat een reactie achter

Relevante berichten

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

TalentEmpowerment

KVK: 75858940
KVK: 66206421
Waaldijk 9
5327 AA Hurwenen

Volg onze Road to Paris Updates

Inspiratie & tips voor bedrijven die voor GOUD gaan