Anderson MacGyver Kwartaaldag @Papendal

Anderson MacGyver (AMG) is een adviesbureau dat organisaties en bedrijven helpt in hun transformatie naar de digitale toekomst. AMG werkt voor een brede range aan klanten, zoals onder andere Eneco, PostNL, AEGON en de NS. Maar, de ambitie van AMG reikt verder dan ons eigen Nederland. De afgelopen maanden heeft AMG een kantoor geopend Stochholm, en dat zal zeer waarschijnlijk niet het laatste buitenlandse kantoor zijn dat geopend zal worden. Een nationale topspeler met internationale ambitie, net zoals toproeister Lisa Bruinincx. AMG is Supporter van Lisa Bruinincx in haar Expeditie Paris.

Als onderdeel van de samenwerking verzorgde TE voor AMG de kwartaaldag van het laatste kwartaal. Locatie? Het trainingscentrum van TeamNL, Papendal. Op het programma stonden meer eigen plenaire sessies, workshops en presentaties. TE verzorgde de locatie, logistiek, lunch  en diner én de sportieve activiteit in de middag. In het kader van opboksen tegen de concurrentie hebben we Aleide Lawant uitgenodigd. De foto hiernaast spreekt voor zich. (Foto van bebloede Aleide). Aleide werd in 2017 Wereldkampioen kickboksen in Abu Dhabi in de gewichtsklasse tot 61 kilogram.

Aleide verzorgde in één van de trainingszalen een kickboks clinic voor de 30 aanwezige collega’s van AMG. Tijdens de clinic kwamen alle fundamentals van het kickboksen naar voren, zoals stoten, trappen en het gebruik van de knieën. Na anderhalf uur door Aleide te zijn afgebeuld werd er geborreld in “Bar Dug-Out” waarna er gedineerd werd in “Restaurant2028”.

Ook geïnteresseerd in een interne kwartaaldag, een out-of-office dag of een andere invulling voor jouw interne evenementen? Neem dan contact met ons op via Laurens@TalentEmpowerment.nl!

Dit artikel delen?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkedin
Share on Pinterest

Laat een reactie achter

Relevante berichten

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

TalentEmpowerment

KVK: 75858940
KVK: 66206421
Waaldijk 9
5327 AA Hurwenen

Volg onze Road to Paris Updates

Inspiratie & tips voor bedrijven die voor GOUD gaan