Mirthe Akkerman en Adrenna Arbeidsrechtadvocaten sluiten samenwerking t/m Parijs 2024.

Mirthe Akkerman, zeilster in de Laser Radial Klasse en de #10 van het meest recente WK, heeft een contract getekend met Adrenna Arbeidsrechtsadvocaten. Adrenna committeert zich de aankomende drie jaar aan de Olympische doelstellingen van Mirthe. En daar is Mirthe blij mee. Door deze samenwerking wordt zekerheid en continuïteit gecreëerd in het topsport-programma dat Mirthe volgt. Hierdoor kan Mirthe met een gerust gevoel vooruitkijken naar de aankomende (verkorte) Olympische cyclus.

Adrenna is al jaren een toonaangevend merk in het Noorden van Nederland. Bedrijven kunnen bij Adrenna terecht voor al hun vragen over de meest voorkomende rechtsverhouding: de arbeidsovereenkomst. Adrenna is gespecialiseerd in een veelheid van vragen en problemen die bij het aangaan en uitvoeren van de arbeidsovereenkomst voor kunnen komen. Denk hierbij aan individueel ontslag, collectief ontslag, ziekte en arbeidsongeschiktheid en het opstellen van arbeidsovereenkomsten. 

En Adrenna ziet een sterke link met de topsport. Elke case of rechtszaak is te beschouwen als een wedstrijd, die met een zo positief mogelijk resultaat afgesloten dient te worden. Hierin speelt, net zoals in het topzeilen, een goede wedstrijdvoorbereiding een bepalende rol. Daarnaast, geldt ook bij een rechtszaak dat de tactiek van doorslaggevende waarde kan zijn. Je kan zo goed voorbereidt zijn, maar als je in de wedstrijd voor de verkeerde tactiek kiest, zal je alsnog met lege handen komen te staan. 

Mirthe heeft een mooi, uitdagend traject voor de boeg. Via onder andere het EK in Bulgarije (2021), een WK in Oman (2021), diverse World Cups waaronder de jaarlijkse Allianz Regatta in Lelystad en natuurlijk het WK in Scheveningen in 2023 moet de weg haar uiteindelijk leiden naar de Olympische Spelen in Parijs2024. Het laatstgenoemde WK in Scheveningen is ook het eerst officiële kwalificatiemoment voor de Olympische Spelen.

TE verzorgt de productie van de communicatie waarin de overeenkomstige thema’s tussen de trajecten van Mirthe en Adrenna centraal staan. Daarnaast, zal TE jaarlijks een relatie-event organiseren voor de relaties van Adrenna.

Meer weten over deze samenwerking? Neem dan contact met ons op!

Dit artikel delen?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkedin
Share on Pinterest

Laat een reactie achter

Relevante berichten

Neem contact op

Wil jij talent ontwikkelen binnen jouw bedrijf? Heb jij een vraag voor de sporters van TE, of heb jij een goed idee voor een mogelijke samenwerking?

TalentEmpowerment

KVK: 75858940
KVK: 66206421
Waaldijk 9
5327 AA Hurwenen

Volg onze Road to Paris Updates

Inspiratie & tips voor bedrijven die voor GOUD gaan