teambuilding event

Haal het maximale uit het talent in jouw organisatie

Het maximale uit elk individu halen. Teams beter laten presteren. Binnen organisaties een ‘winning spirit’ creëren. Innovatie en creativiteit in teams aanwakkeren. Dat zijn de uitdagingen waar wij elke dag voor wakker worden. Onze Empowerment Specialisten nemen alle expertise mee die nodig is om het talent in jouw organisatie maximaal te empoweren. Daarbij worden waar nodig effectieve interventies zoals programma’s, teamdagen en evenementen ontwikkeld.

Één aanspreekpunt voor talent-empowerment

Door middel van een Empowerment Journey ontdekken wij gezamenlijk het volledige groeipotentieel van jouw organisatie. Wij zetten onze empowerment specialisten in op terreinen zoals 'Leren & Ontwikkeling’, prestatiemanagement, wendbaar werken, teamontwikkeling en leiderschap. Op deze wijze creëren we een verrijkende, inspirerende werkomgeving voor de lange termijn, waarin betrokkenheid, werktevredenheid, productiviteit en retentie groeien en het verloop en verzuim verminderen.

LisaTalent Empowerment

Effectieve interventies

Die direct en duurzaam bijdragen aan de groei van jouw organisatie.

Wall of pride

Goed voorbeeld doet volgen
Hand met smartphone die de website van TalentEmpowerment weergeeft op mobiel

Club TalentEmpowerment

TalentEmpowerment is een social entreprise met een missie die verder reikt dan alleen de winst. Door met TalentEmpowerment samen te werken sluit jouw organisatie zich aan bij Club TalentEmpowerment en draagt zij bij aan het waarmaken van de dromen van toptalent in de topsport- en de cultuursector. Club TalentEmpowerment is daarnaast een kennisnetwerk, waardoor jouw organisatie toegang krijgt tot inspiratie uit andere high-performance werelden zoals de topsport, de cultuur en de wetenschap. Club TalentEmpowerment (Club TE) is een (kennis)netwerk van bedrijven en dat zich realiseert dat talent het verschil maakt. En dat gezamenlijk investeert in de ontwikkeling van talent in de topsport- en de cultuursector.

Handballer gooit lachend een handbal in de luchtt lachend op horde op atletiekbaan

In 5 stappen naar Empowerment

1. Engage

Creëer een inspirerende visie en missie en ontwikkel leiderschap dat medewerkers kan inspireren.

2. Support

Bied een veilige werkomgeving met duidelijke doelen, autonomie en toepassing van Lean en Agile methodes.

3. Inspire

Motiveer medewerkers met impactvolle events, teambuilding en ontwikkelingsmogelijkheden.

4. Develop

Bied coaching, training en e-learning om persoonlijke en professionele groei te ondersteunen.

5. Evolve

Monitor belangrijke KPI's en pas interventies toe op basis van kwalitatieve en kwantitatieve inzichten om continu te verbeteren.

Lees snel verder
Send Us An Email - LocalListing X Webflow Template

Is je interesse gewekt? Heb je vragen?

Neem contact met ons op